ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής;

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί), ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι εγχώριες αποστολές γίνονται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού γίνονται με ΕΛΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης και το κόστος ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό. Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν
καθυστερήσεις που δύνανται να προκύψουν από εκτελωνισμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

* Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την μη παράδοση του προϊόντος.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως με την περιοχή που βρίσκεστε. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τις εταιρείες courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

Αν επιλέξετε κάποιο προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο ή χρειάζεται χρόνο για να ετοιμαστεί, θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσής του. Για παραγγελίες που έχουν γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει προηγουμένως να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Ποιό είναι το κόστος αποστολής;

Το κόστος της απλής αποστολής είναι 3,50€, ενώ η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 2€. Σε παραγγελίες άνω των 30€, η χρέωση των μεταφορικών είναι δωρεάν.

Σε χώρες του εξωτερικού δεν ισχύει η παραγγελία με αντικαταβολή. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν η παραγγελία ξεπερνά τα 130€.

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλετε τελωνειακούς δασμούς ή / και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες αρχές. Η Rockcandy δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι πελάτες επιβαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

H Rockcandy σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 7 ημερολογιακών ημερών.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από την εταιρεία και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται επίσης δεκτές σε προϊοντα προσωποποιημένα ή ειδικής παραγγελίας.
Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια.

Κόστος επιστροφής

Σε περίπτωση επιστροφής, τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Η Rockcandy θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραζόμαστε με άλλους.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα Όροι & Προϋποθέσεις.