Τρόποι Πληρωμής

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και ισχυρές μεδόθους επεξεργασίας των στοιχείων σας, για γρήγορη και ασφαλής πληρωμή των online συναλλαγών σας.

Διαθέτουμε τα παρακάτω μέσα πληρωμής:

– Αντικαταβολή, πληρωμή του ακριβούς ποσού της παραγγελίας στo συνεργαζόμενο courier(για αγορές μόνο εντός Ελλάδας με χρέωση 2€ επιπλέον, όταν το συνολικό ποσό της παραγγελίας είναι κάτω από 30€.

– Πιστωτική/Χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, MAESTRO, DINERS, MASTER PASS.) Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

– Τραπεζική Κατάθεση / ebanking –  Mπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω ebanking / τραπεζικής κατάθεσης στον παρακάτω εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό:

ROCKCANDY
Όνομα Δικαιούχου: ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΚΑΒΑ
IBAN: GR9702600060000410201932303
Τράπεζα: EUROBANK

Αιτιολογία Κατάθεσης: Συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας (ORDER ID) ο οποίος αναγράφεται στο email που λάβατε, μόλις ολοκληρώσατε την παραγγελία σας, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ευκολότερα και γρηγορότερα η πληρωμή σας. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε μέσω email την απόδειξη κατάθεσης, στο info@rockandy.gr, προκειμένου να καταχωρηθεί η πληρωμή σας και να δρομολογηθεί η παραγγελία σας. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ και συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%, ενώ το www.rockcandy.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς υποχρέωση προηγούμενης ενημέρωσης.

– Πληρωμή μέσω IRIS – Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με την υπηρεσία IRIS μέσω e-banking, χρησιμοποιώντας τον αριθμό κινητού 6940791651.

 

Καλάθι
Sign in

No account yet?

#
Κατάστημα
Wishlist
0 items Καλάθι
Ο λογαριασμός μου